Klikk her for å se vårt utvalg av lommelykter

 

Camping er et vidt begrep og kan brukes både for å sove i telt, overnatte i en campingvogn/bobil eller sove under åpen himmel, for eksempel i en hengekøye som har fått en sterkt økende interesse i det siste. Fellesnevneren for alle er at man er mer ute i naturen, og det viktigste når det kommer til valg av lommelykt er om man har tilgang til elektrisitet eller ikke.

Camping med tilgang til elektrisitet

Om du er ute og camper med campingvogn eller bobil har du som regel tilgang til elektrisitet. Da er det helt unødvendig å drasse rundt på batterier og du trenger allikevel ikke bekymre deg for at lommelykten dør ut. Lommelykt-Eksperten anbefaler da en oppladbar lommelykt med USB-lading, veldig praktisk og det er mange gode varianter med forskjellige lysstyrker etter ønske og behov. Det er heller ikke nødvendig å bekymre seg for plass og man kan ha litt ekstra lysstyrke istedenfor å fokusere på lysetid. Til denne type camping kan vi anbefale denne godbiten fra Brightenlux:

Brightenlux lommelykt, 1000 lumen

Camping uten tilgang til elektrisitet

Dersom du derimot camper uten tilgang til elektrisitet, for eksempel om du følger trenden med å sove ute i hengekøye, så kan behovet være annerledes. Du skal kanskje gå en lang tur først og vil helst unngå å bære med deg unødvendig store eller tunge lommelykter. I tillegg blir lystid en mye større prioritet og en veldig høy lysstyrke noe mindre (avhengig av hvor lenge du skal være ute i naturen). Til denne type camping anbefaler Lommelykt-Eksperten en mindre, lettere lommelykt med solid lystid og nok lysstyrke til det aller meste. For eksempel denne lommelykten fra Sunlights:

For å se hele Lommelykt-Eksperten sitt inventar av lommelykter kan du klikke her.