Lommelykt-eksperten er et helnorsk selskap som ble etablert i 2019 av 2 friluftsliventusiaster som ønsker å tilby gode lommelykter og hodelykter i Norge. Vi er så heldige at vi har en fantastisk natur i landet vårt, og Lommelykt-Eksperten hjelper med å kunne se den enda litt bedre.

Sortiment

I Lommelykt-Eksperten ønsker vi å tilby et sortiment som dekker alles behov. Vi har derfor lommelykter fra flere gode merker, til forskjellig kvalitet, lysstyrke og pris. Produktsortimentet vil alltid bli optimalisert for våre kunders behov og utifra de produktene vi mener er de beste. Lommelykt-Eksperten har selv testet alle produkter som er tilgjengelig i vår nettbutikk og det vil vi fortsette å gjøre.

Friluftsliv

Vi er store tilhengere av å komme seg ut og nyte naturen, enten det er turer, trening, hytte, båt, bil eller annet. I Norge er vi både utrolig heldige som har så mange muligheter, og noe begrenset fordi store deler av året har vi lite sollys. Vi ønsker å bidra med vår lille del for å hjelpe folk med å nyte friluftslivet dette landet har å by på, derfor finner du hos oss hodelykter som er perfekte for løping, lommelykter perfekte for å finne frem i skogen, hodelykter som passer perfekt for skituren og mye mer!

Visjon

Vår visjon er å være den beste, mest profesjonelle og mest service-innstilte leverandøren av lommelykter, hodelykter og tilbehør i Norge. Vi leverer til både privatpersoner og bedrifter og er alltid behjelpelige ved spørsmål.

Organisasjon

Juridisk navn: Norab AS
Organisasjonsnummer: 922 433 186