Mange løper ute i mørket

I Norge er vi mange som trener utendørs, både med løping, skigåing, sykling mm. Det er veldig bra at vi har en sunn og aktiv befolkning, men vi har en utfordring med utendørs trening i Norge og det er veldig begrenset sollys. Det er også mange som foretrekker å løpe før/etter solen skinner. Da trenger man en god hodelykt for å se foran seg.

Rundt hovedstaden har vi allerede under 10 timer dagslys (fra litt over kl 08 til litt før kl 18), og i desember må vi regne med under 6 timer dagslys. Lenger nord i vårt langstrakte land må man regne med at sola ikke står opp i det hele tatt mellom slutten av november og midten av januar. Ikke rart hodelykter og lommelykter er viktig for Norsk friluftsliv og utendørs trening!

Hvilken hodelykt passer best?

Når man skal løpe er man i relativt mye bevegelse, og derfor er passform veldig viktig. Det er veldig dumt å ha en hodelykt som hopper av straks du setter opp tempoet litt, og man vil heller ikke ha en tung hodelykt som er plagsomt for hodet.

I tillegg burde hodelykten tåle litt mer enn vanlig. Den burde kunne håndtere svette, regn, snø og gjørme. Den burde også ha en grei lysstyrke så man ser bredt nok og langt nok foran seg, samtidig som den burde vare hele treningsøkten.

Vi i Lommelykt-Eksperten anbefaler Klarus HR1+ som den beste hodelykten for løping utendørs.

Den er utrolig slank og lett, samtidig som den har en uslåelig passform. Hodelykten tåler både svette og regn, selv om man ikke burde dykke med den (vanntett: IPX6), og strikken er laget av et materiale som puster godt.

Klikk på bildet for mer informasjon og for å bestille.

Mann som løper med hodelykt

Kos dere med løpeturen og bare ta kontakt med oss i Lommelykt-Eksperten om det skulle være noe!

Klikk her for å se ALLE VÅRE HODELYKTER eller ALLE VÅRE LOMMELYKTER