Det er vel ingen andre land som er så glad i ski som oss i Norge, det er en grunn til at vi sier «nordmenn er født med ski på beina». Men det er en utfordring med å stå på ski her til lands (kanskje flere), og det er begrenset med dagslys. Da er det er en god ide å ha en solid hodelykt med seg som tåler både kulde, snø og fart.

Å gå på ski ligger i folkesjela

Det er vel ikke mange som setter spørsmålstegn ved det når det stadig dukker opp nyhetsartikler om fulle busser og t-baner til skiløypene i Oslo-området. Straks det kom en dag med gode forhold så kastet vi oss ut for å stå på ski der vi kunne. Oslo har faktisk iverksatt tiltak for å unngå stappfull kollektiv med å bygge flere langrennsløyper sentralt i byen. I følge SSB er det spesielt de med barn mellom 7 og 19 år som er på skitur. Her har hele 57% prosent sagt at de hadde vært på skitur de siste 12 måneder. Og alle som går på ski vet at i Norge blir det fort mørkt i vinteren, da det er viktig å ha en god hodelykt med seg som tåler forholdene.

Hvilken hodelykt passer best til ski?

Det er flere viktige kvaliteter en hodelykt burde ha om den skal passe til skituren:

  • Den burde tåle kulde godt.
  • Den burde tåle å få snø på seg (altså vanntett til en viss grad).
  • Den burde lyse ganske godt så man ser fremfor seg.
  • Den burde sitte godt og være lett slik at man kan ha den på over lengre tid og den ikke faller av i fart.
  • Den burde kunne lyse i flere timer.

Lommelykt-Eksperten anbefaler Klarus HR1+ som den beste hodelykten for skitur.

Klikk på bildet for mer informasjon og for å bestille.

Denne hodelykten har blitt testet i kalde, tøffe forhold og bestått. Den er produsert av Klarus som blant annet er offisiell leverandør til flere militær- og politistyrker som stiller høye krav til kvalitet.

Den tåler også snø og vann (vanntett IPX6), lyser opptil 90 meter foran deg, er slank og lett og kan lyse opptil 4 timer på maks styrke. Det skal sies at for å få til det vil den automatisk justere seg ned til et noe lavere lysnivå som den stabilierer seg på. På den måten unngår den også overoppheting selv med sitt veldig slanke og lette design.

Lykten har også 600 lumen, som er en solid lysstyrke for en hodelykt.
Vi ønsker alle en nydelig skitur, hold avstand, og bare ta kontakt med oss om du lurer på noe mer rundt hodelykter eller lommelykter!

Klikk på knappene under for å se alle våre produkter.


LOMMELYKTER


HODELYKTER


ARBEIDSLYS