Vissheten om kvalitet

For noen av oss vil en lommelykt til hundre kroner på supermarkedet gjøre mer enn nytten for seg. Hvorfor er det da slik at så mange av oss velger å investere vesentlig mer i en lommelykt av topp kvalitet? De aller færreste har behov for en lyslengde på 500 meter, vanntetthet til 2 meters dyp eller justerbar lystråle. Ofte er det ikke selve behovet som spiller den viktigste rollen, men vissheten om at lommelykten du har i huset er et bunnsolid verktøy som kan løse flere oppgaver enn å lyse opp et mørkt loft.

Klarus lommelyktKlarus XT21X er en usedvanlig sterk lommelykt med hele 4000 lumen og 316 meter lyslengde.

Du får det du betaler for

Som så mye annet henger pris sammen med kvalitet når vi snakker om lommelykter.
Ønsker du en enkel lommelykt til å ha i kjøkkenskuffen i tilfelle strømmen går, vil en billig lommelykt på engangsbatterier gjøre susen. Du slipper billig unna det, men kan derimot ikke forvente at du har et flerbruksverktøy ved din side de neste tiårene. Ta en titt på vår sterkeste lommelykt her!

Hvilke lommelykter er best?

De sterkeste lommelyktene er som regel taktiske lommelykter. De har bedre yteevne i forhold til lysstyrke, lengde og holdbarhet og er laget av slitesterke materialer som tåler hardt bruk. Dette er lommelykter som brukes av blant annet politiet og militæret grunnet sine unike egenskaper og er å regne som profesjonelle verktøy.
Ønsker du en lommelykt som kan brukes i alle situasjoner og som vil vare over tid bør du investere i en taktisk lommelykt. Du vil garantert ikke angre på det.

For å se hele Lommelykt-eksperten sitt utvalg av lommelykter, klikk her.