Hvem er Klarus?

Klarus er en leverandør av høykvalitets lommelykter og hodelykter, med fokus på kraftige, taktiske produkter. Selskapet er faktisk leverandør av lykter til flere militær- og politistyrker som FN sin fredsbevarende styrke, Russisk militær, Tysk militær, Fransk og Belgisk politi mm. Dette er bare 1 av flere faktorer som viser til kvaliteten til bedriften. Klarus distribueres også i alle verdensdeler og er godt kjente for kvalitet og lysstyrke.

Uslåelig garanti

De fleste leverandører har en garanti på 1 år, Klarus har en garanti på hele 5 år! Det er det lengste vi i Lommelykt-Eksperten har vært borti i bransjen og noe som gjør at vi føler oss veldig trygge på vår nye leverandør.

Brukes i filmer og TV-serier

Klarus sine produkter har faktisk også funnet veien til TV-skjermene! Produktene brukes f.eks. i filmene The Mummy og The Hunger games, samt HBO-serien Westworld.

Detaljorientert i alt fra innpakning til produkt

Noe vi la merke til med en gang er den meget innbydende innpakningen produktene kommer i. Her er alle detaljer tatt hensyn til og det samme gjelder designet av produktene. Dette fører til et veldig godt helhetsinntrykk og en bedrift som er detaljorientert i alle ledd viser også til kvaliteten som vi er ute etter i en leverandør.

Testing av produktene

Vi i Lommelykt-Eksperten har testet flere produkter fra Klarus, både lommelykter og hodelykter. Det vi ser er en sterk lysstyrke med høy utnyttelse av lumen, gjerne med overraskende lette og mindre produkter enn vanlig for så mye lysstyrke. De har blant annet presset inn hele 4000 lumen i denne lille lommelykten (bilde under), uten at noen forstår hvordan de fikk til det. Vi forstår hvorfor disse produktene er foretrukket av både politi, jegere og mange fler.
Klarus lommelykt i en hånd

Prisen på lommelyktene og hodelyktene

Klarus satser mye på produkter av ekstra god kvalitet, og det gjenspeiles også selvfølgelig i prisene. Samtidig har de rimeligere og enklere løsninger for de som er ute etter det, også disse har 5 års garanti. For å se hele vårt utvalg av Klarus produkter kan du KLIKKE HER. Det vil legges til flere produkter fortløpende nå som et samarbeid er landet.