Lommelykt-Eksperten er en ren nettbutikk for både lommelykter og hodelykter, og vi kan derfor (heldigvis) litt om temaet. Dette er våre anbefalinger til hva du bør tenke på og forvente dersom du skal kjøpe hodelykt og lommelykt på nett:

Om du kom hit for å kjøpe produkter kan du finne vårt utvalg av LOMMELYKTER og HODELYKTER her.

1. Gjør research

Som ved ethvert kjøp hjelper det å vite litt om det man skal kjøpe inn for å gjøre et godt kjøp. Vi anbefaler at du kan litt om hvordan lysstyrke måles og hva som er forskjellen på LED-lampe og glødelampe for eksempel.
Tenk også på om du trenger at lykten er oppladbar, robust, vanntett mm. Husk at bilder ikke alltid fremstiller ting 100% riktig selv om du er på en nettbutikk og ikke Instagram.

2. Spør om du lurer på noe

Enhver seriøs nettbutikk har muligheter for å ta kontakt og forhåpentligvis en viss service. Hos Lommelykt-Eksperten kan du enkelt ta kontakt via chat, epost eller kontaktskjema om det er noe vi kan hjelpe med. Nettbutikken burde ha nok kunnskap til å hjelpe deg med å finne riktig produkt.

3. Dobbeltsjekk at alt av info stemmer når du gjennomfører kjøpet

Etter du har funnet riktig hodelykt eller lommelykt så pass på at all informasjon er riktig når kjøpet gjennomføres. For eksempel sender Lommelykt-Eksperten all info på epost (både ordrebekreftelse, at produktet har blitt sendt osv.). Dersom du har skrevet feil epost går du altså glipp av mye viktig info f.eks. om produktet ligger og venter på å bli plukket opp eller ikke. Vi kan vel være så ærlige og si at det har skjedd.

Men om du ser at du har skrevet feil etter kjøpet er gjennomført er det bare å ta kontakt med oss så fikser vi det.

4. Det er ikke så farlig om du velger feil

På nett er det sånn at du etter Norsk lov har 14 dagers angrerett. Det betyr at du kan sende varen i retur og få tilbake pengene fra nettbutikken om det ikke var riktig produkt for deg allikevel. I Lommelykt-Eksperten har vi såpass tro på produktene våre at vi gir 1 måned «prøvetid» istedenfor de lovpålagte 14 dager. Her er det viktig å vite at du må sende produktene tilbake i originalemballasjen og uten noen form for skader. Du kan altså ikke få tilbake pengene dersom du skulle være uheldig å ødelegge produktet. Selv om noen nettbutikker (som oss) har all forståelse for hvor kjipt det er.

5. Leveringstid

Mange lurer på om de må vente veldig lenge dersom de bestiller på nett og her er det ikke et riktig svar ettersom det varierer veldig fra nettbutikk til nettbutikk. Har butikken lager i Norge eller sendes produktene fra utlandet? Det er også mange forskjellige leveringsmåter som påvirker dette her. Det som er sikkert er at Lommelykt-Eksperten har lager i Oslo og sender som regel 1-2 virkedager etter kjøpet er gjennomført. Avhengig av hvor du bor i landet kan du altså få produktene dine allerede etter 2 virkedager. Det at vi har lager i Oslo sparer også miljøet mye, kontra å sende ett og ett produkt fra produksjonslandet som visse nettbutikker gjør.

Lurer du på noe som ikke er listet opp her? I henhold til punkt 2 er det i så fall bare å ta kontakt!