Batterier som Lommelykt-Eksperten bruker

 

AA og AAA batterier

De fleste av oss er kjent med standardbatteriene som AAA og AA. De kan kjøpes i en haug av butikker overalt og brukes til fjernkontroller, leker, barbermaskiner og selvfølgelig lommelykter og hodelykter. Her går vi også inn på fordelene med disse batteriene, de er lett tilgjengelige og kan brukes til mye forskjellig.

18650 oppladbare batterier

I mange av våre produkter finner vi et batteri som kalles 18650 batteri (vi vet, navnet ruller av tungen). Dette er ikke et batteri du typisk får kjøpt i matbutikken, men det er heller ikke behov for å kjøpe så mange av dem. 18650 batterier er nemlig oppladbare. Det er disse batteriene som sitter i alle våre oppladbare lommelykter og hodelykter. Under kan du se 2 eksempler på oppladbare produkter (begge disse lades opp med en enkel USB-lader som følger med kjøpet)

Brightenlux LED-hodelykt, 600 lumen            Brightenlux LED-lommelykt, 1000 lumen

.

Mulighet for både 18650 batterier og AA/AAA batterier

Så er spørsmålet, kan man gjøre som Ole Brum og si «ja takk begge deler»? Ja, det kan man faktisk. Til flere av våre produkter som i utgangspunktet er laget for 18650 batterier, følger det med en batteribeholder i 18650 størrelse, som kan fylles med vanlige batterier. Et eksempel er lommelykten vist i denne artikkelen, hvis man ser på bildet under ser man en beholder som kan fylles med 3 AAA batterier istedenfor 18650 batteriet. Da får man i både pose og sekk.

Her kan du se hele Lommelykt-Eksperten sitt utvalg av lommelykter og hodelykter.