Farsdagen er rett rundt hjørnet og det begynner å bli liten tid til å finne gave. Men hva er det egentlig som passer til farsdagsgaven?

Svaret er selvfølgelig at det varierer fra mann til mann. Vi har alle forskjellige interesser og ønsker. Samtidig er det mange gave som passer til mange familiefedre. Er faren din handy, kanskje over snittet glad i «gadgets» og har fritidsinteresser som hytte, båt, skiturer eller jogging? Da har vi noen forslag som vi er sikre på at han vil sette pris på og som mange kanskje ikke tenker på før de allerede trenger det. Nemlig lommelykter og hodelykter!

Og hvilke skal man da kjøpe av det store utvalget som finnes?

Vi anbefaler følgende 3 lommelykter/hodelykter for familiemannen:

Lommelykten med alle duppeditter/funksjoner

Her har vi en lommelykt for den ekstra «gadget» interesserte. Den har en solid lysstyrke med 1000 lumen, den er oppladbar med USB-kabel (som medfølger), vannresistent, har zoom-funksjon OG har en kul detalj med lysende knapp (Klikk på bilde for å bilder på produktsiden).

Hodelykten som passer til nesten alt og er oppladbar med USB

Her har vi en fin og anvendelig hodelykt som passer til de aller fleste. Den ser bra ut, får mye ut av sine 600 lumen og kan lades opp via USB-kabel som medfølger.

Lommelykten med kraftigst lys

Dette er lommelykten for de som har en far som alltid skal ha det beste og sterkeste, Denne lommelykten har hele 8500 lumen og er med det den sterkeste lommelykten vi har hos Lommelykt-Eksperten. Denne passer for en som rett og slett vil ha det litt morro med å se hvor kraftig han kan lyse opp et område!

Om du bestiller senest på onsdagen vil vi også kunne levere produktet før farsdagen i store deler av landet! Ta evt. kontakt med oss om du er usikker på om den vil rekke frem i tide.