Bilde ukraina initiativ

Strømnettet er ødelagt

OBS! Denne kampanjen er avsluttet.

Lommelykt-Eksperten har flere ganger skrevet om hvor viktig det er å ha en lommelykt eller hodelykt som en del av egen beredskapspakke, i tilfelle strømmen skulle gå eller noe annet skulle skje. Heldigvis er det sjeldent vi har de problemene i Norge.

Men i Ukraina er strømbrudd nå en del av hverdagen. Strømnettet har blitt bombet i stykker og myndighetene har meldt fra om at det må forventes strømbrudd i både timer og dager regelmessig fremover. Det er forventet at dette blir et problem over lengre tid. Ukraina går med andre ord en mørk vinter i møte. Da tenkte vi at vi skulle bidra med det vi kan, nemlig å bidra med lys.

Hjelp oss med å lyse opp Ukraina

Her på siden kan du bestille 2 produkter som vi vil sende til Ukraina på dine vegne. Vi vil bruke Posten til å sende, som har en kanal direkte til Ukraina. HER kan du lese mer om hvordan Posten sender de humanitære pakkene til Ukraina, hvor de blant annet spesifiserer at batterier og lommelykter er stor mangelvare.
 
Vi har valgt 2 produkter som vi vil sende. De er valgt fordi vi anser dem som produktene som gir mest verdi for pengene. De har både høy kvalitet og er relativt rimelige. Prisen har vi redusert så mye som mulig da vi ønsker å hjelpe flest mulig.

Hva skjer etter du kjøper en av disse til Ukraina?

Du vil få de samme standard eposter om at bestillingen er mottatt og sendt. Vi vil samle opp flere bestillinger før vi sender forhåpentligvis større pakker ned. Alle som har donert en lykt til Ukraina vil få en epost med bilder og info om at pakken er sendt.

Del initiativet, flere kan bidra!

Både vi og menneskene i Ukraina ville satt pris på om du delte denne siden, eller våre poster på sosiale medier slik at flere får med seg initiativet.
 
DETTE INITIATIVET ER AVSLUTTET.